Op 22 januari vindt de tweede Dorpsraad inwonersinformatieavond plaats. Het Thema van deze avond is duurzaamheid en wordt gehouden in “de Jager“ en begint om 20.00 uur.
Stichting Altena Nieuwe Energie is deze avond aanwezig om uit te leggen waar particuliere huisbezitters en huurders het beste kunnen beginnen met het verduurzamen en isoleren van hun woning. Een objectief verhaal over hoe hiermee te starten zonder er later weer achter te komen dat je het beter anders had kunnen doen. Deze avond wordt u aangeboden in samenwerking met Gemeente Altena. Namens de gemeente zal wethouder Roland van Vugt aanwezig zijn.
Je wordt op dit moment overspoeld met folders, brieven en mails over het energiezuiniger maken van je woning. Niet zo gek: de overheid geeft subsidie als je twee of meer dingen aan je huis verbetert. Dubbel glas, vloerisolatie (lekker aan je voeten), spouwmuurisolatie.. Alles goed en wel, maar als je er geld voor hebt waar moet je dan beginnen? Iedereen vertelt een ander verhaal, zelfs de bedrijven die je vraagt mee te kijken. Niks doen dan maar? Jammer! Vooral omdat je je investering gewoon terugverdient met een lagere energierekening. Je krijgt er een comfortabeler huis voor terug met een beter energielabel. Dus ook goed voor de waarde van je huis. Laat je helpen door een energiecoach van Altena Nieuwe Energie. Hij/zij geeft je onafhankelijk advies wat past bij jouw situatie.
Meer weten? laat je bijpraten. De mensen van Altena Nieuwe Energie zijn, op uitnodiging van de dorpsraad, aanwezig op de informatieavond van 22 januari 2020. Van harte welkom.
www.giessenrijswijk.nl
www.altenanieuweenergie.nl